donderdag 25 maart 2010

Start digitale catalogus zomerbloemen

Start digitale catalogus zomerbloemen

20 JAN 2010

Voor zomerbloementelers komt een laagdrempelige mogelijkheid om via een website te laten zien welke producten ze op de markt gaan brengen. Deze digitale catalogus gaat op 3 maart van start.

Start digitale catalogus zomerbloemenBerrie de Mik, ketenadviseur van FloraHolland, gaf tijdens de landelijke bijeenkomst zomerbloemen, snij-, bes- en trekheesters op dinsdag 19 januari aan dat telers binnenkort aan de slag kunnen met een catalogus op internet. In die catalogus kunnen ze aangeven wat ze verwachten op de markt te gaan te brengen. Die informatie kan dan vervolgens worden doorgezet naar webshops, zodat handelaren kunnen gaan inspelen op het aanbod. Dit laagdrempelige initiatief is bedoeld om de productgroep zomerbloemen meer bekendheid te geven.

De Mik ging in zijn inleiding in op de vraag ’Hoe krijg ik mijn producten in het digitale tijdperk in beeld?', dat een van de onderwerpen was tijdens de landelijke bijeenkomst van LTO Groeiservice die gisteren in Zevenhuizen-Moerkapelle plaatsvond.



Stuur door
Print

 
[bron: vakbladvoordebloemisterij]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten